Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Rik On Tour

Publicatiedatum:

Van 18 oktober tot 15 november wordt er in Eindhoven extra aandacht gevraagd voor het belang van het inleveren van ongebruikte medicijnen bij de apotheek of milieustraat.

Met de #brengonsterug campagne willen we bewustwording creëren over de impact van medicijnresten in ons water.

In deze campagne staat pil Rik centraal, een gele capsule die symbool staat voor het probleem van medicijnresten in het water. Met deze actie willen we iedereen in Eindhoven bewust maken van de noodzaak om ongebruikte of oude medicijnen terug te brengen naar de apotheek of in te leveren bij de milieustraat. Door dit te doen, helpt u mee aan schoner water en draagt u bij aan een gezondere omgeving voor mens en natuur.

Hoe kunt u helpen? Heeft u nog ongebruikte medicijnen thuis liggen? Breng ze terug naar de apotheek of milieustraat, zodat ze op de juiste manier kunnen worden verwerkt. Op deze manier voorkomt u dat schadelijke stoffen in het water terechtkomen.

Doe mee en maak een verschil door uw oude medicijnen in te leveren. Voor meer informatie over de campagne, bezoek de website: www.rikontour.nu.