Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Huisartsenpraktijk Artois

Heeft u ons nodig? Dan zijn wij er voor u. Zowel fysiek als digitaal zijn wij dichtbij. U kunt online veel zaken zelf regelen.

Onze praktijk

In Huisartsenpraktijk Artois, gevestigd in Medisch Centrum Artois, vormen vijf huisartsen, twee huisartsen in opleiding, zes assistentes, vijf praktijkondersteuners en een praktijkmanager een hecht team.

Ons medisch centrum is gelegen in de wijk Achtse Barrier. Woont u in deze wijk, of in Acht, Blixembosch, Woensel Noord (postcode 5621 t/m 5633) of Best (Villawijk (5683), Batadorp (5684) en Wilhelminadorp (5684)), dan kunt u zich in onze praktijk laten inschrijven. Momenteel is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. 

Onze missie en visie

Met hart voor de patiënten en het huisartsenvak leveren wij onze zorg. Met hart voor ons team en met oog voor duurzame inzetbaarheid leggen wij de basis voor onze praktijkorganisatie. Werkplezier, onderling vertrouwen en zelfverantwoordelijkheid zijn onze kernwaarden.

Onze patiëntenzorg is laagdrempelig, mensgericht en op basis van een goede relatie met de patiënt zelf. We begeleiden en stimuleren patiënten in het nemen van eigen verantwoordelijkheid en regie over hun gezondheid.

 

Nieuws

Blijf op de hoogte van lokaal en landelijk medisch nieuws.

Mazelenuitbraak

19-03-2024

De afgelopen tijd heeft GGD Brabant-Zuidoost verschillende meldingen ontvangen van mazelen in Eindhoven en omgeving. 
 

Huisartsen in opleiding

05-03-2024

Huisartsen in opleiding:

Mevr. M. Koca van 1 maart 2024 tot 1 juni 2025

Mevr. A. Hoff van 6 mei 2024 tot 31 augustus 2024

Vakanties huisartsen en praktijkondersteuners

01-01-2024

Hier vindt u de komende vakanties van de huisartsen en praktijkondersteuners gelijk of langer dan 1 week:

Zet u ook een stap naar gezonder leven?

27-01-2023

We willen allemaal plezierig en gelukkig ouder worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en prettig leven wat anders. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u naar een gezonder leven?

Zorggroep DOH en SGE vormen sinds 1 januari 2023 één nieuwe organisatie: Stroomz

27-01-2023

De huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE bundelen al geruime tijd de krachten. Daarom zetten DOH en SGE de stap naar één nieuwe organisatie: Stroomz, zorgmakers in beweging

Nieuwe website

11-01-2023

We hebben een nieuwe website. U krijgt hiermee toegang tot een reeks online middelen en diensten die onze praktijk u aanbiedt.

Scroll

Welkom

Ik wil...